EL CLUB DE LOS NORMALES

“El Club de los Normales” és un projecte de websèrie ideat des de l’activitat extraescolar de “Cine” del col.legi Luis Vives de Sueca. Aquest projecte va sorgir el curs 2017/18 i actualment participen més de 100 alumnes de entre 8 i 16 anys.

La websèrie intenta apropar al món dels escolars perfils de personatges que es poden trobar en qualsevol centre escolar del món, intentant que molta gent veja en ells el seu reflexe i aprenga que sempre s’ha de ser com cadascú és , per molt que diguen els altres i per difícil que siga, i que tot en la vida pot pegar la volta.
La conscienciació social contra el masclisme, l’homofòbia la discriminació esportiva existent  o la visibilitat de temes com el cáncer infantil són altres dels subtemes que ixen a relluir en esta websèrie.

Temporada 1

Temporada 2

Temporada 3

Sinopsis

Segueix les vivències d’un grup d’amics on podem trobar diferents casos com el de Jeff i Georgie , dos personatges homosexuals que sofreixen constants burles per part de companys , el cas de Nicole que li toca viure la pèrdua dels seus pares en un accident i que la fa caure en problemes amb l’alimentació, així com Claudia que te que sofrir les discriminacions al seu equip esportiu ,pel simple fet de ser dona,amb Jake veiem la situació on l’alumne que sofreix bullying es veu obligat a tindre d’abandonar ell el centre escolar i no l’agressor.
Dins d’aquests personatges presentem altres temes d’actualitat , ja que els nostres alumnes preparen els guions sempre buscant notícies a la premsa per tal de poder adaptarnos i transmetre’ls en els capitols de cada temporada.
Aquest projecte va començar a rebre nombroses mostres de suport per part d’actors i actrius coneguts durant les diferents temporades que portem el que ha donat lloc a que colaboren en algun dels nostres capituols ,entre ells i elles podreu trobar les col·laboracions de :
  • Óscar Ortuño (Acacias , Mentiras)
  • Nacho Guerreros, Jordi Sánchez y Víctor Palmero ( La que se avecina)
  • Diana Palazón (Hospital Central)
  • Kiti  Mánver ( La Casa de papel, Las chicas del cable)
  • Alberto Vázquez ( Hospital Central , Cuéntame)
  • Nuria Fergó (Operación Triunfo)
Y en la temporada 4 podrem gaudir de col·laboracions internacionals com es la de la reconeguda actriu Jamie Lee Curtis (La saga Halloween , Mi chica , Mentiras Arriesgadas , Puñales por la espalda) y el jove actor de la serie Stranger Things , Noah Snhapp.
Aquest projecte ha tingut el reconeixement de la Generalitat Valenciana obtinguent el premi a la innovació educativa , així com hem rebut nombroses mostres de recolzament de col·lectius com LAMBDA , així com mitjans de comunicació  (àpunt, cadena ser , onda cero , levante tv , ribera tv , aielo tv , 8tv )

Si tens algun dubte ompli el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

11 + 9 =