EDUCACIÓ secundària obligatòria - eso

Raonament, imaginació i desenvolupament intel·lectual i moral
Preparem als nostres alumnes per al futur

La formació integral dels estudiants té especial rellevància en aquesta etapa. Els valors que el Col·legi ha assumit com a propis i l’excel·lència acadèmica són les bases sobre les que s’assenta la nostra metodologia educativa.
El compromís de l’equip de tutors, assessorats pel Departament d’Orientació Escolar, assegura l’adaptació dels alumnes en aquest nou cicle, tant en l’aspecte personal com en l’educatiu, en un entorn controlat i de convivència saludable.

L’ESO té com a objectiu transmetre als alumnes els elements bàsics de la cultura, formar-los com a ciutadans/es d’una societat democràtica i preparar-los per accedir al Batxillerat o Mòduls Formatius.

Coneix el procés d'admissió

No deixes passar l’oportunitat d’una educació de qualitat per als teus fills!

Qué ens preocupa?

Pla d'Orientació Acadèmica i Professional

Cal destacar la importància del nostre Pla d’Orientació Acadèmica i Professional amb l’objectiu de facilitar una elecció encertada per al seu futur acadèmic i/o professional.

Responsabilitat i actitud positiva

Tenint com a meta formar joves capaços/ces de contribuir a crear un món millor i més pacífic, en el marc de l’entesa mútua i el respecte intercultural. Desenvolupant en el nostre alumnat una actitud positiva d’aprenentatge durant tota la vida.

El nostre projecte curricular

El nostre projecte curricular es centra en l’educació integral de la persona, posant l’èmfasi en el desenvolupament de competències intel·lectuals, personals, emocionals i socials a través de tots els camps del saber.

Educació en valors

En tot moment els acompanyem i guiem en aquesta transició cap a l’etapa adulta, posant l’accent en l’educació en valors durant aquest període tan important en la formació d’una persona.

Projecte Educatiu

El nostre projecte educatiu es basa en seguir una metodologia més activa en la qual els alumnes són els protagonistes i els professors, mitjançant les seues explicacions, actuen com a guies o mediadors ajudant als alumnes en el procés d’aprenentatge.

Com a part important de la seua formació apareix l’ús de la tecnologia. Totes les aules estan dotades de pissarres digitals i els alumnes disposen per al seu ús accés a multitud d’eines educatives punteres de l’entorn Google Suite for Education. L’objectiu és que aprenguen a moure’s en un entorn digital similar al què van a trobar en nivells formatius superiors.

Si tens qualsevol dubte ompli el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Nuevo campo

2 + 11 =