El Col·legi Luis Vives va participar el passat dijous 21 de Febrer al Congrés Internacional d´Educació celebrat al Palau de Congresos de València.

Davant un auditori ple de gom a gom el nostre professor Paco Forquet realitzà una brillant ponència on explicà tots els projectes que el nostre centre du a terme en relació a l´activitat física i l´esport.

La ponència va tindre una durada de 40 minuts i va finalitzar amb un emotiu video on es van resumir totes les activitats que el nostre centre organitza implicant a tota la comunitat educativa: famílies, alumnat i professorat

Els assistents van quedar molt satisfets amb la ponència aplaudint molt a la fi de la mateixa.

El congrés tingué una durada de dos dies on els col·legis e institucions més prestigioses del nostre i de fora del nostre païs explicaren els seus mètodes i projectes.

Per al Col·legi Luis Vives de Sueca és un gran orgull haver sigut convidat a este esdeveniment tant prestigiós aconseguint així seguir sent un centre de referència a la localitat de Sueca i de la comarca.

El Col·legi Luis Vives de Sueca aconseguix ser un centre de referència a la localitat i a la comarca

Al finalitzar la ponència és realitzà una taula redona on el públic assistent realitzà preguntes als ponents. El nostre professor fou un dels més preguntats degut a l´interés que va despertar la seua exposició.

A més, una vegada acabada la sessió, representants de diversos centres educatius presents al congrés mostraren el seu gran interés per poder exportar alguns dels projectes que el centre Luis Vives du a terme. Aquesta circunstància el que fa és donar suport al centre i fer vore que està treballant en una bona línea

Abrir chat