Estades en l’estranger

Immersió lingüística

Des del 2011 oferim programes d'immersió lingüística. Suposen una gran oportunitat per a aumentar l'interés dels i les alumnes per la llengua anglesa i en la varietat de cultures que l´envolten.

Conèixer els seus costums i tradicions, què mengen i a quines hores, com funciona la societat anglesa, com pensen, etc. aixina com desenrotllar vàries competències al mateix temps, la lingüística primordialmente, la social i cívica, la del sentit d’iniciativa i esperit emprenedor, la de consciència i expressions culturals, la d’interacció en el medi físic, l’autonomia personal, i encara que semble anecdòtic la matemàtica pel canvi de moneda.

¿On? i ¿Com?

Els i les alumnes passen una setmana en una ciutat de UK O IRLANDA DEL SUR vivint en una família mentre assistixen a classes de conversació pels matins sobre temes actuals i de feedback sobre la seua estància en terres angleses.
Per les vesprades es realitzen totes les excursions, visites i activitats lúdiques relacionades en la cultura anglesa, museus, castells, piscines, centre històric, etc, i conéixer la zona on s’ allotgen.

Després de les classes i visites culturals, sobre les 16 hores els i les alumnes passegen amb els i les seues companyes i companys per la ciutat o bé tornen a casa, continuen fent immersió llingüística per a fomentar la conversació en la família d’acolliment. El sopar sol ser entre les 18’00h-19’30h (depén de famílies i païs). Després del sopar, si les famílies ho consideren oportú, deixaran eixir un temps als i les alumnes a passetjar en els seus companys i companyes i freqüentar els llocs on van els i les adolescents anglesos i angleses de la seua edat, sol ser fins a les 21 h de la nit.

Creixement personal

Esta iniciativa permet apreciar, comprendre i valorar críticament diferents cultures i utilitzar-les com a font d´ enriquiment personal i suposa, a més, actituds i valors personals de reconeixement i respecte per la cultura anglesa. L’aprenentatge d’una llengua estrangera implica el coneixement de matisos i fets culturals vinculats als diferents països de parla anglesa del Regne Unit i Irlanda del Sud. Açò afavorix la comprensió de la realitat social en què es viu, el respecte i l’acceptació de diferències culturals i de diferents comportaments, així com promoure la tolerància i la integració i apreciar tant els trets d’identitat com les diferències culturals amb la pròpia de l’alumne/a.

 

 

Cheltenham-London 2019

Feu "clic" a la imatge per a conèixer l´ultim viatge d´immersió lingüística

York-Liverpool 2018

Feu "clic" a la imatge per a conèixer tots els detalls