La setmana blanca ha esdevingut ja un dels esdeveniments més rellevants del centre Luis Vives de Sueca. 44 xiquets dels grups de 5é i 6é, i 3 professors, han viatjat a Mora de Rubielos per tal de portar endavant tres jornades completes d’esquí combinades amb eixides culturals i educatives.

 

Dos hores intenses amb monitor de matí i altres dos de vesprada els han permés aconseguir un nivell d’esquí molt satisfactori, arribant a tirar-se, fins i tot, per una pista blava en finalitzar els tres dies d’entrenament. Cal destacar que més del 90% de l’alumnat practicava per primera vegada aquest esport, així que el resultat final ha estat molt satisfactori tant per a l’alumnat com per al professorat,

 

Una eixida sense cap tipus d’incident que ha permés a tota l’expedició disfrutar d’eixides programades per la localitat de Mora de Rubielos on han pogut berenar a l’emblemàtic forn ubicat a la plaça de l’esglèsia, visitar el castell, l’antiga escola o perdre’s pels carrerons de pedra que fan d’aquesta localitat una de les més boniques de la arquitectura espanyola.

 

Una eixida molt satisfactòria que ens ratifica com un centre innovador on la passió per l’esport i per combatre el sedentarisme ha esdevingut una de les nostres més característiques senyes d’identitat.

Per a vore totes les fotos

Videos

Abrir chat