El Col·legi Luis Vives estigué en les segones jornades de la «Red de escuelas que aprenden» celebrat en Madrid durant els passats dies 21, 22 i 23 de febrer.

El nostre centre aconseguix formar part de manera oficial de esta prestigiosa organització depenent de la FUNDACIÓ TRILEMA

Suposa un gran pas endavant en lo referent a la utilització de noves metodologies que aconseguiran un millor aprenentatge per al nostre alumnat.

El nostre col·le va estar representat per la nostra directora pedagògica Mariel Piqueres, per Mónica Sala i per Pablo Vivó.

 

Durant les jornades pogueren compartir experiències amb els altres centres de tota la geografia epanyola i assistir a ponències de persones tant prestigioses com Carmen Pellicer i José Antonio Marina.

Sols hi han tres centres a tota la Comunitat Valenciana que formen part d´aquesta organització. El nostre col·le és un d´ells

Per davant queda un llarg camí de formació per al nostre professorat que està molt il·lusionat en poder oferir al nostre alumnat una educación INNOVADORA.

Suposarà un gran esforç però al mateix temps és un gran orgull pel al col·legi Luis Vives formar part d´esta organització i aconseguir estar al capdavant i ser un referent no sols a la localitat sinò també a tota la comarca.

Per a conéixer més de la "Red de escuelas que aprenden" podeu vore el següent video

Abrir chat