En el col·legi LUIS VIVES de Sueca creiem que un centre educatiu no ha de tancar les seues portes quan acaba l’horari lectiu.

Per això, oferim a la nostra comunitat educativa una sèrie d’actes i esdeveniments per a fer del nostre col·le un espai obert de CONVIVÈNCIA i APRENENTATGE.

Una mostra més d’això va tindre lloc divendres passat 28 de setembre on vivirem una gran vetlada cinematogràfica.

Més de 500 persones entre alumnes de totes les edats, antics alumnes, famílies i professorat gaudirem tots junts d’una gran nit de cine en el nostre pati baix la llum de la lluna i el cel estrelat.

En primer lloc es va emetre un avanç exclusiu de la segona temporada del nostre projecte de web sèrie «EL CLUB DELS NORMALES». Cal recordar que l’esmentat projecte contra l’asetjament escolar ha sigut recentment reconegut amb el premi a la INNOVACIÓ EDUCATIVA per part de la Conselleria d’Educació.

Amb posterioritat es va emetre la pel·lícula CAMPEONES que representarà a Espanya en els premis Oscar. La pel·lícula té un gran missatge social i va emocionar tot el públic assistent.

Cal destacar que tota la recaptació de l’esdeveniment va destinada al finançament del viatge d’immersió lingüística a les illes britàniques que tindrà lloc al final del curs 2019.

D’esta manera, amb tots els actes que el col·le organitza al llarg del curs escolar, l´alumnat arriba a finançar-se fins al 50% del cost total del mateix.

Finalment, agrair l’assistència de tot el públic.

Vídeo resum

Abrir chat