Al Col·legi Luís Vives li donem molta importància als moments de convivència fora de l’horari escolar. Una prova d’això és la nit d’acampada que celebrem en el nostre pati.

Més de 70 alumnes d’ESO junt amb professors compartirem una jornada que va començar a les 20:00 h amb el muntatge de les tendes de campanya. Amb posterioritat, soparem tots junts en el nostre menjador. Després d’una estona de tertúlia ens vam disposar a descansar en les tendes de campanya.

A les 6:45 am del matí ens despertarem per a procedir a la neteja personal i al desmuntatge de les tendes.  Després desdejunarem tots junts en el nostre menjador.

El desdejuni va ser gentilesa del forn “La beata Inés” que ens va subministrar gran varietat i quantitat dels seus productes.

A les 8:00 del matí tots els alumnes i professors van assistir a les seues respectives classes.

Ja estem esperant la següent edició d’este esdeveniment per a l’any que ve…

En el Colegio Luis Vives le damos mucha importancia a los momentos de convivencia fuera del horario escolar. Una prueba de ello es la noche de acampada que celebramos en nuestro patio.

Más de 70 alumnos de ESO junto con profesores compartimos una jornada que empezó a las 20:00 h con el montaje de las tiendas de campaña. Con posterioridad, cenamos todos juntos en nuestro comedor. Después de un rato de tertulia nos dispusimos a descansar en las tiendas de campaña.

A las 6:45 am de la mañana nos despertamos para proceder al aseo personal y al desmontaje de las tiendas. Después desayunamos todos juntos en nuestro comedor. El desayuno fue gentileza del horno “La beata Inés” que nos suministró gran variedad y cantidad de sus productos.

A las 8:00 de la mañana todos los alumnos y profesores asistieron a sus respectivas clases.

Ya estamos esperando la siguiente edición de este evento para el año que viene…

Video resumen

[st_video_popup video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=uGhDHlsgZE8&t=2s” play_badge_color=”#ffffff” image=”4231″ alignment=”center”]
Fotos
Abrir chat