El passat cap de setmana 85 membres de la comunitat educativa del Col•legi Luis Vives de Sueca (pares, mares, alumnes, antics alumnes i professors) van gaudir al màxim de la natura en ple parc natural del Penyagolosa.
L’expedició va eixir del Col•legi el passat divendres per la vesprada i es van instal•lar al Mas de Borràs (Villahermosa del Río) on abans de descansar de cara a la intensa jornada de dissabte, es van realitzar diferents activitats lúdiques nocturnes.

Dissabte al matí, el grup es va dividir en tres per realitzar tres excursions:
La primera va ser l’ascensió al pic més emblemàtic de la Comunitat Valenciana, el Penyagolosa (1.813 m). Van ser més de 7 hores d’excursió amb un desnivell de més de 1.000 m recorrent en total 16 quilòmetres de ruta. Va ser un gran esforç però va valer la pena veient les cares de satisfacció una vegada coronat el cim.
La segona excursió va ser al naixement del Riu Carbo. Els components d’aquesta excursió van comentar que possiblement eren els paratges naturals més bonics que mai havien vist. Van ser més de 5 hores d’excursió el que va suposar també un gran esforç.
La tercera excursió va ser la del Barranc dels Aurons. Una excursió més curta però molt divertida adreçada als més menuts del grup juntament amb les seves famílies.

La jornada de diumenge al matí es va completar amb activitats com ara la tirolina, tir amb arc i pont penjant on cadascú va poder demostrar les seves habilitats però sobretot passar-ho genial. Alhora, es va realitzar una excursió guiada a Puertomingalvo (un dels pobles més bonics d’Espanya).
Cal destacar el gran ambient viscut per tot el grup durant tot el cap de setmana com una gran FAMÍLIA. La FAMÍLIA DEL COL•LEGI LUIS VIVES DE SUECA.

VIDEO RESUMEN

 

 

 

Abrir chat