El col·legi Luis Vives de Sueca va celebrar del 15 al 17 d’abril la seua setmana cultural dedicada en esta edició a la civilització grega.

Un any més, l’equip docent ha aconseguit sorprendre tot el seu alumnat a l’obrir les seues portes; “Impresionant”, “Què bonic”, “Vos heu superat” han sigut algunes de les expressions escoltades tant per alumnes com per famílies a l’entrar al centre.

Per a aconseguir-ho han sigut moltes les hores que tot l’equip docent ha dedicat fora del seu horari lectiu especialment durant l’últim cap de setmana on han treballat sense parar per a aconseguir el resultat final.

VIDEO DE PREPARACIÓ SETMANA CULTURAL

VIDEO SETMANA CULTURAL

Un cavall de Troia de més de 15 metres d’altura situat a l’entrada del cole donava la benvinguda a totes les persones i al traspassar la porta principal ens trobàvem amb el Partenó d’Atenes reproduït fins al seu últim detall.

Encara que potser, el detall que més va impactar i va agradar va ser una espectacular font situada en un cantó de l’entrada que li donava un ambient totalment únic

L’equip docent va preparar durant estos tres dies tota una sèrie d’activitats dirigides a aprofundir en l’aprenentatge d’esta gran civilització.

Cada curs i matèria va adaptar el seu currículum al tema del projecte per a aconseguir l’objectiu comú que no va ser un altre que APRENDRE. Aprendre d’una forma més efectiva i eficient tenint els alumnes motivats en tot moment.

Este és el gran objectiu del professorat del centre: que l’alumne aprenga de veritat. D’una forma significativa i útil. No oblidem que el Col·legi Luís Vives forma part de la Xarxa d’Escoles que Aprenen de la Fundació Trilema i per això sap que el més important en el procés d’ensenyança és l’ALUMNE.

La primera activitat que van realitzar tots els cursos va ser la visualització d’un vídeo gravat i dedicat pel prestigiós historiador, periodista, arqueòleg i egiptòleg Nacho Ares amb el que es va donar inici a tots els actes

VORE EL VIDEO DE PRESENTACIÓ

El dimecres 17 d’abril a partir de les 10:00 h, el centre va obrir les seues portes perquè tota persona interessada poguera observar i disfrutar de totes les activitats realitzades durant esta setmana cultural.

L’acte de clausura va consistir en una representació teatral en el pati del centre i finalment tot el col·legi va ballar el SIRTAKI (ball tradicional grec)

VORE EL VIDEO DE LA JORNADA DE CLOENDA

Resulta reconfortant poder observar les cares de satisfacció dels alumnes a l’entrar en el centre. Este és el premi més important que tot docent pot obtindre i per això treballa tot l’equip docent del Col·legi Luís Vives de Sueca. Un centre que s’ha convertit en un referent educatiu en tota la comarca on el lema del qual és PASSIÓ PER L’EDUCACIÓ

LA SETMANA CULTURAL A SUECA TV

Per a vore més fotos de la SETMANA CULTURAL

Abrir chat