El passat 10 de Juny el Col·legi Luís Vives va realitzar el nové viatge d’immersió lingüística consecutiu a les Illes Britàniques. En esta edició, el destí va ser la preciosa ciutat de York.

Trenta-huit van ser els alumnes que van emprendre este viatge acompanyats per quatre profesores/as del centre. Els alumnes pertanyents als quatre cursos de l’ESO van residir, com en les huit edicions anteriors, en cases de famílies britàniques durant tota la duració del viatge. D’esta manera s’assegura la seua plena immersió lingüística en la llengua anglesa a més de compartir experiències culturals molt interessants.

Cada jornada, a les 9:00 h. començaven les classes en la Universitat St John de York (3a en importància després de Cambridge i Oxford) . A les 12:30 finalitzaven les classes i es realitzaven les excursions i activitats programades entre les que van destacar la visita a la Catedral de York, visita a la preciosa ciutat de Whitby, un «Ghost Walk», visita al museu de Jorvik (era vikinga de York), museu nacional del ferrocarril y museu del Castell de York.

Com a guinda del pastís els alumnes van realitzar una excursió d’un dia complet a LIVERPOOL on van poder visitar el mític estadi ANFIELD així com el museu dels BEATLES.

Van ser set nits i huit dies molt intensos on els nostres alumnes van adquirir experiències inoblidables a més de millorar el seu nivell de competència en llengua anglesa.

Ja s’està preparant, amb molta il·lusió, l’edició del pròxim curs on segurament els nostres alumnes visitaran la ciutat costanera de BRIGHTON.

Videos resum de cada dia

Dia 1

Dia 5

Dia 2

Dia 6

Dia 3

Dia 7

Dia 4

Video Blog

Àlbum de fotos

Abrir chat